Rakitan lantip

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rakitan lantip nyaéta kecap anu diucapkeun maksudna ka ditu tapi hartina ka dieu atawa kalimat anu salah tapi nu ngadenge na teu ngarasa salah jeung langsung ngarti

Conto

•Gedekeun tv na •Abi Hoyong abus tv •Jang, Pangmegatkeun angkot! •Udin punteun, Pangmareumankeun kompor