Rama

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rama
Lord Rama with arrows.jpg

Rama nyaéta déwa hindu sareng titisan katujuhna tuan Wisnu.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Rama". Random House Webster's Unabridged Dictionary.
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan