Lompat ke isi

Rama

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Rama

Rama nyaéta déwa hindu sareng titisan katujuhna tuan Wisnu.[1]

Rujukan kalimah "rama"[édit | édit sumber]

  1. "Rama". Random House Webster's Unabridged Dictionary.
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan