Ranca Upas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ranca Upas nyaéta salah sahiji tempat kémping anu aya di daérah Ciwidéy, perenahna di Jalan Raya Ciwidey Patenggang.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. https://www.urbandung.com/wisata-alam-kampung-cai-ranca-upas.html