Ranca Upas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Ranca Upas nyaéta salah sahiji tempat kémping anu aya di daérah Ciwidéy, perenahna di Jalan Raya Ciwidey Patenggang.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. https://www.urbandung.com/wisata-alam-kampung-cai-ranca-upas.html