Rasio bencana

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Rasio bencana dina analisa survival nyaéta kasimpulan tina beda antara dua kurva survival, ngagambarkeun nguranganna resiko kematian dina babandingan kontrol pencegahan, salila waktu nu diperhatikeun. Ieu mangrupa bentuk resiko relatip. modél proporsi regresi bencana (oge disebut modél regeresi Cox) nganggep yén resiko relatip kematian antara pencegahan jeung kontrol mangrupa hal nu angger dina interval waktu. modél ieu dipaké salaku algoritma komputer keur nyimpulkeun risiko kematian relatip kana interval waktu dina hiji gambar.

nu mana O nyaéta jumlah observasi kematian dina grup husus, sarta E jumlah ekspektasi kematian, dumasar kana ieu kaayaan, tapi teu nyokot itungan tina unggal ekspektasi pencegahan.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]