Rayon Shahbuz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Rayon Shakhbuz)
Luncat ka: pituduh, paluruh
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shahbuz

Shakhbuz (Şahbuz) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Shakhbuz Rayon