Rayon Shahbuz

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Rayon Shakhbuz)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shahbuz

Shakhbuz (Şahbuz) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Shakhbuz Rayon