Rayon Shahbuz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Rayon Shakhbuz)
Jump to navigation Jump to search
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shahbuz

Shakhbuz (Şahbuz) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Citakan:Shakhbuz Rayon