Rudiantara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rudiantara ( gumélar di Bogor, 3 Mei 1959) nyaéta Méntéri Komunikasi jéung Informatika Républik Indonesia dina Kabinét Kèrja ( 2014 - 2019 ) . Maneh na profèsional di bidang télékomunikasi jéung pérnah bérkariér di Indosat,Telkomsel, jéung XL. jéung manèh na pérnah berkarièr di Industri Semen, Industri Karèta Api jèung industri PLN[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. VIVA, PT VIVA MEDIA BARU-. "Profil Rudiantara - VIVA". www.viva.co.id (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-10-12. 
  2. Times, I. D. N.; Harianja, Axel Joshua. "Kisah Karier Rudiantara, dari Kereta Api Hingga Menjabat Menkominfo". IDN Times (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-10-12.