Sapi Madura

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Sapi Madura nyaéta sapi lokal Indonesia hasil kawin silang ti banteng jeung bos indicus atawa sapi Zebu anu miboga sipat kebal ku iklam panas sarta tahan tina panyakit.[1]

Referensi[édit | édit sumber]