Scott Dixon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dixon di musim 2013.

Scott Ronald Dixon, MNZM (biasa dikenal ku nami Scott Dixon, babar di Brisbane, Queensland, Australia, 22 Juli 1980) mangrupa saurang tukang balap mobil profesional Selandia Baru anu ayeuna berkompetisi di Seri IndyCar sareng tim Chip Ganassi Racing ti mimiti anjeuna balapan di ajang ieu di musim 2003. Saumur karierna di IndyCar, Dixon tiasa ngajuarai ajang ieu sebanyak opat kali nyaéta di musim 2003, 2008, 2013 sareng 2015

Kaca kaluar[édit | édit sumber]