Senter

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Senter nyaéta salah sahiji alat portebel atawa anu bisa dibawa kamamana anu marupakeun sumber cahaya jang nyaangan jeung dijalankeun ku batre.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. (dalam bahasa id) Senter. 2017-11-30. https://id.wikipedia.org/w/index.php?title=Senter&oldid=13398660.