Senter

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lampu sénter

Senter nyaéta salah sahiji alat portebel atawa anu bisa dibawa kamamana anu marupakeun sumber cahaya jang nyaangan jeung dijalankeun ku batré.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. (dalam bahasa id) Senter. 2017-11-30. https://id.wikipedia.org/w/index.php?title=Senter&oldid=13398660.