Seoul Semiconductor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Séoul Semiconductor Co., Ltd nyaéta hiji pausahaan Korea nu nyieun parabot LED. Pausahaan ieu didaptar di KOSDAQ.

Bulan Nopember 2006 Séoul Semiconductors ngumumkeun yén bakal jadi pausahaan munggaran nu mimiti ngajual sumber cahya LED nu bisa dicolokkeun langsung kana sumber AC 110V atawa 230V. saméméhna mah keur maké sumber cahya LED téh kudu maké mangrupa konverter.

Kompetitor Séoul Semiconductor di antarana Nichia Corporation, Cree Inc., jeung Philips Lumileds Lighting Company.

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Citakan:Korea-company-stub