Stasion televisi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Setasion televisi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Stasion televisi nyaéta stasion penyiaran anu ngajomantarakeun siaranana dina wangun audio jeung vidéo kalawan babarengan kana televisi panarima di wilayah nu tangtu. Stasion televisi kabagi kana sababaraha jinis, nyaéta stasion komérsial jeung stasion televisi non komérsial, stasion televisi publik, lokal jeung nasional upama ditingali tina ambahanana.


Nulis.jpg