Situ Paténggang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Situ Patenggang)
Luncat ka: pituduh, paluruh
Situ Patenggang

Situ Patenggang atawa Situ Patengan nyaéta hiji situ nu aya di objek wisata alam Bandung Selatan, pasna aya di Kacamatan Ranca Bali, Kabupatén Bandung Selatan, ± 40 km ti Kota Bandung. Situ ieu aya di 1600 meter di luhur permukaan laut, miboga pemandangan anu eksotik sarta hawana matak seger. Di sapanjang jalan nuju ka tempat wisata ieu dikurilingan ku kebon entéh. Kawasan wisata ieu mangrupa cagar alam anu legana 123.077,15 héktar sedengkeun situna 45.000 héktar nu jerona 3 nepi ka 4 m.

Sajarah[édit | édit sumber]

Gambar Satelit[édit | édit sumber]

Tingali Oge[édit | édit sumber]

Referensi[édit | édit sumber]