Sonic the Hedgehog

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog mangrupa waralaba milik Sega, dipuseurkeun kana karakter protagonis Sonic, landak biru antropomorphic kalawan laju supersonic. Biasana, Sonic kedah ngeureunkeun rencana jahat Dr. Robotnik pikeun nguasaan dunya, sering dibantosan ku réréncangan-na saperti Tails, Amy Rose, jeung Knuckles.

Tautan éksternal[édit | édit sumber]

Wikibook logo
Wikipustaka mibanda tulisan nu leuwih lengkep ngeunaan ieu dina kaca
Mangga paluruh émbaran nu langkung seueur ngeunaan Sonic the Hedgehog ku jalan nyungsi proyék sawargi Wikipedia
Wiktionary-logo-su-without-text.svg Définisi kamus ti Wiktionary
Wikibooks-logo.svg Buku téks ti Wikibooks
Wikiquote-logo.svg Cutatan ti Wikiquote
Wikisource-logo.svg Téks sumber ti Wikisource
Commons-logo.svg Gambar jeung média ti Commons
Wikinews-logo.svg Warta ti Wikinews
Wikiversity-logo-en.svg Sumber pangajaran ti Wikiversity