Lompat ke isi

Sonic the Hedgehog

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Logo Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog mangrupa waralaba milik Sega, dipuseurkeun kana karakter protagonis Sonic, landak biru antropomorphic kalawan laju supersonic. Biasana, Sonic kedah ngeureunkeun rencana jahat Dr. Robotnik pikeun nguasaan dunya, sering dibantosan ku réréncangan-na saperti Tails, Amy Rose, jeung Knuckles.

Tautan éksternal[édit | édit sumber]

Wikibook logo
Wikibook logo
Wikipustaka mibanda tulisan nu leuwih lengkep ngeunaan ieu dina kaca
Pék paluruh émbaran nu leuwih loba ngeunaan Sonic the Hedgehog ku jalan nyungsi proyék sabaraya Wikipédia
Définisi kamus ti Wiktionary
Buku téks ti Wikibooks
Cutatan ti Wikiquote
Téks sumber ti Wikisource
Gambar jeung média ti Commons
Warta ti Wikinews
Sumber pangajaran ti Wikiversity