Statistika bisbol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bagéan nu katempo dina kaulinan baseball nyaéta ngumpulkeun statistik terus-terusan keur nangtukeun kasuksesan pamaen. Dimimitian ku Henry Chadwick dina 19th century nu ngarancang konsep batting average dumasar kana panglaman dina cricket. Loba watesan nu dipaké keur kaulinan softball. Umumna abbreviation statistik nu dipaké dijelaskeun di handap ieu:

Hitting statistics[édit | édit sumber]

Pitching statistics[édit | édit sumber]

Fielding statistics[édit | édit sumber]

Tempo oge[édit | édit sumber]

Watesan sejen[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]