Stepanakert

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stepanakert

Ստեփանակերտ

Khankendi
(Xankəndi)
Kota
Stepanakert
Stepanakert
Nagara
Nagara nu teu diakuan
Bandéra Azerbaijan Azerbaijan (de jure)
Bandéra Républik Nagorno-Karabakh Nagorno-Karabakh (de facto)
Propinsi Stepanakert (Kota)
Luhurna
813 m (2.670 ft)
Pangeusi
 (2010)[1]
 • Total 53.000

Stepanakert (Basa Arménia: Ստեփանակերտ; Basa Azerbaijan: Xankəndi) nyaéta kota panggedéna jeung ibu kota Nagorno-Karabakh, hiji républik merdika de facto, sanajan internasionalna diakuan salkau bagian ti Azerbaijan.[2]

Galeri[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Results of 2005 census of the Nagorno-Karabakh Republic. Republic of Nagorno-Karabakh. p. 47.
  2. "Regions and territories: Nagorno-Karabakh." BBC News. Last updated May 21, 2010. Retrieved July 23, 2009.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Citakan:Azerbaijan-geo-stub