Summit Entertainment

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Summit Entertainment mangrupa studio pilem asalna Amérika Sarikat ngadeg di 26 Juli 1991 jeung diwangun dina taun éta 1996. Studio film Summit Hiburan geus junun ngahasilkeun film di Amérika Sarikat, Kanada sapanjang sakabéh dunya salah sahiji nu surup suksés ngajual tiket sareng nilai 70 juta dollar dina minggu mimiti peluncuran pilem.

Pilem[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Rujukan

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]