Super Multi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Super Multi nyaéta istilah nu henteu resmi keur nerangkeun tipe pangrékam CD jeung DVD nu bisa nulis dina format CD-R, CD-RW, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW jeung DVD-RAM. Sababaraha pangrékam bisa ogé nulis dina format DVD-R DL jeung DVD+R DL.

Istilah ieu dijieun ku LG sarta kiwari dilindungan sacara resmi ku LG. Istilah ieu dipaké ogé ku NEC keur sababaraha produkna. LiteOn maké istilah "Super AllWrite", nu ari maksudna mah sarua wae.

Make drive Super Multi urang teu bisa nulis:

Super Multi henteu ngarojong HD-BURN atawa GigaRec. Overburning henteu atawa meureun henteu bisa.

Tempo oge[édit | édit sumber]