Tapak dara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tapak dara tapak dara nyaéta tutuwuhan nu asalna ti Madagaskar tapi tos sumebar ka daérah tropis liana. Aran ilmiahna Catharanthus roseus (L.) Don. Di Indonésia tutuwuhan ieu miboga rupa-rupa aran siga di Sulawesi kasebut sindapor, di jawa kasebut tapak dara ari di Sunda mah kasebutna kembang tambaga.