Lompat ke isi

Tapak liman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Tapak Liman ( Elephantophus scraber LI) nyaéta tutuwuan / tutuwuhan anu gampil pisan hirup di mana wae, disababara tempat loba pisan ngaran gantina saperti tutup bumi, balagaduk, tapak tangan, atanapi tapak tana.

tutuwuhan ieu lebét kana kaluargi Compositae anu dinamikeun istilah Latén na Asterocephalus Cochinchinensis Soreng. Kagunaan Tapak Liman loba pisan pamake na kanggo landong,kucara ditinyuh caina tuluy di inumkeun, Bagean tina Tapak Liman anu dianggé bisa bagean akar daun atawa sakabehna .


Rujukan [1][édit | édit sumber]

  1. "Sering Dianggap Sebagai Tanaman Liar Biasa, Tapak Liman Ternyata Kaya Manfaat". www.orami.co.id (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2022-02-21.