Tarumpah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tarumpah tina karét ban jaman perang Viétnam

Tarumpah nyaéta sarampah nu palebah tonggong suku kulitna dipasilangkeun.[1]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Réferénsi[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. 2009. Kamus Basa Sunda. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.