Tarumpah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tarumpah tina karét ban jaman perang Viétnam

Tarumpah nyaéta sarampah nu palebah tonggong suku kulitna dipasilangkeun.[1][2]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Réferénsi[édit | édit sumber]

  1. Danadibrata, R.A. 2009. Kamus Basa Sunda. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.
  2. Rigg, Jonathan (1862). A Dictionary of the Sunda Language of Java. Universitas Harvard: Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen. p. 477. Diakses tanggal 9 Desember 2019.