Lompat ke isi

Téfrit

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Tephra)


Téfrit nyaéta material nu dihasileun ku bituna gunung seuneuan.

Tefrit diklasfikasikeun jadi 3 macem:

Tumbu luar[édit | édit sumber]