The Lodge Maribaya Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Lodge Maribaya Bandung nyaéta salah sahiji tempat wisata di [1]. Di ieu tempat bisa ngalakonan sawatara kagiatan kayaning camping, trekking, ngurilingan aréa [1] pines anu endah, acara [1] jeung team building, atawa ngan sakur [1].

Lokasi[édit | édit sumber]

Lokasi The Lodge Maribaya tempatna aya di Jalan Maribaya No.149/252, Kp Babakan, Gentong, Cibodas, Lembang[1]. Jalan anu rek ka The Lodge Maribaya saarah jeung tempat wisata kayaning The Ranch, Kebun Bunga Begonia, Maribaya Resort jeung Taman Hutan Raya Juanda[1].

Jam Buka[édit | édit sumber]

The Lodge Maribaya buka unggal poé ti jam 09.00 – 17.00[1].

Angkutan Umum

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g "Wisata THE LODGE MARIBAYA Bandung, Info Terlengkap Baca Disini!" (dalam bahasa en-US). NativeIndonesia.com. 2017-11-15. http://www.nativeindonesia.com/the-lodge-maribaya-bandung/. Diakses pada 2018-01-18