The Weinstein Company

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Weinstein Company (TWC) nyaéta pilem studio mini utama Amérika Sarikat diadegkeun ku Bob jeung Harvey Weinstein 2005 sanggeus aranjeunna sumping kaluar tina Miramax Pilem (lajeng milik Disney). Aranjeunna diadegkeun Miramax dina 1979. Éta kénéh boga labél Diménsi Pilem, bagian tina Miramax. TWC mangrupa salah sahiji studio pilem utama mini panggedéna di Amérika Kalér.

Distributor internasional[édit | édit sumber]

Australia dan Selandia Baru[édit | édit sumber]

Kanada[édit | édit sumber]

Britania dan Irlandia[édit | édit sumber]

Perancis[édit | édit sumber]

Spanyol[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Nancy Tartaglione. "EOne & The Weinstein Co Renew Output Deal In Canada". Deadline. Diakses tanggal June 17, 2015. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Kategori Commons

Studio pilem