Timor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Timor nyaéta salahsahiji pulo nu aya di indonesia bagian tenggara. Timor kabagi jadi dua bagian, nyaéta timor kulon, sareng timor wetan nu ilahar ogé disebat timor leste. Timor kulon kaasup ka bagin Negara Repulik Indonesia, sementara Timor bagian wetan kaasup wilayah timor leste.

Timor Leste[édit | édit sumber]

mangga nuluykeun ka Timor Leste