Timor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Timor nyaéta salah sahiji pulo nu aya di Indonésia bagian tenggara. Timor kabagi jadi dua bagian, nyaéta timor kulon, sareng timor wetan nu ilahar ogé disebat timor leste. Timor kulon kaasup ka bagin Negara Repulik Indonésia, sementara Timor bagian wetan kaasup wilayah timor leste.

Timor Leste[édit | édit sumber]

mangga nuluykeun ka Timor Leste