Tri Rismaharini

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hiji wanoja nu miboga sima sakaligus pangaruh luar biasa pikeun hiji bangsa.[1] Wanoja nu jadi pamingpin di salah sahiji kota nu kasohor di Indonesia, Kota Surabaya.[1]

Daptar Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Damayanti, Rizka. "Profil dan Biografi Tri Rismaharini Sang Walikota Surabaya" (dalam bahasa id). ProfilPedia.com: Biodata Profil dan Biografi Tokoh Dunia Terbaru. http://www.profilpedia.com/2015/01/profil-dan-biografi-tri-rismaharini.html. Diakses pada 2018-06-04