Urang Mapuche

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
A council of araucanian philosophers (1904).jpg
Ministro Elizalde participa de la celebración del Bicentenario de la Batalla de Rancagua (15236518287).jpg

Urang Mapuche éta mangrupa jalma pribumi anu paling loba di Chili, anu salian ti cicing di daérah tengah jeung kiduleun Chili, ogé aya di daérah beulah kulon kidul-kulon Argentina.