Uyah (disambiguasi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Uyah bisa nujul kana sawatara hal:

  • Uyah: mineral nu rasana asin ilahar dipaké ajang barang olah
  • Uyah (kimia): sanyawa ionik nu diwangun ku kation nu muatanana positif jeung anion nu muatanana négatif
  • Natrium klorida: sanyawa kimia kalawan rumus molekul NaCl.