VietJet Air

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


VietJet Air
IATA
VD
ICAO
VJC
Callsign
VietJet Air
Ngadeg2007
PuseurBandara Internasional Tan Son Nhat
Kota utama / puseur kaduaKota Ho Chi Minh, Da Nang
Ukuran armada20
Tujuan18
Kantor pusatHanoi, Viétnam
KonciBrian Presbury (Presiden Direktur)
Loka: VietJet Air
VietJet Air Airbus A320

VietJet Air mangrupa ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. VietJet Air ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | édit sumber]

VietJet Air ngagaduhan armada pesawatna nyaéta : Airbus A320