VietJet Air

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
VietJet Air
IATA
VD
ICAO
VJC
Callsign
VietJet Air
Ngadeg 2007
Puseur Bandara Internasional Tan Son Nhat
Kota utama / puseur kadua Kota Ho Chi Minh, Da Nang
Ukuran armada 20
Tujuan 18
Kantor pusat Hanoi, Viétnam
Konci Brian Presbury (Presiden Direktur)
Loka: VietJet Air
VietJet Air Airbus A320

VietJet Air mangrupakeun ngaran salah sahiji pausahaan panerbangan di Viétnam. VietJet Air ngalayanan rute panerbangan domestik jeung internasional.

Armada[édit | édit sumber]

VietJet Air ngagaduhan armada pesawatna nyaeta : Airbus A320