Wakil présidén

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Wakil Presiden)
Luncat ka: pituduh, paluruh

Wakil Présidén mangrupa hiji jabatan pamaréntahan nu aya hiji tingkat handapeun Présidén.

Wakil Présidén umumna ditetepkeun ku konstitusi ku hiji nagara sangkan ngiringan présidén lamun présidén ngalaksanekun tugas-tugas kanagaraan di nagara lian atanapi lamun présidén masihan jabatan kaprésidénan boh mundurkeun diri atawa boga halangan dina ngalaksanakeun tugas saperti maot basa ngajabat salaku présidén.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Society.png