Wikipedia:Parobahan anyar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kaca Parobahan anyar némbongkeun éditan paling anyaar nu dijieun dina kaca mana waé na Wikipédia. Ku ngagunakeun kaca ieu, pamaké bisa ngawaskeun sarta ngariksa karya pamaké séjén, sahingga bisa ngaropéa nu salah, komo vandalisme mah. Tumbu ka kaca ieu aya dina lajur kénca atawa dina punclut unggal kaca. Anjeun bisa nyieun tumbu ka kaca ieu ku ngetikkeun: [[Husus:Recentchanges]].

Pikeun tungtunan nu leuwih rinci ngeunaan kaca Parobahan Anyar ieu, mangga tingal MediaWiki User's Guide to recent changes

Anjeun bisa nangtukeun naha rék nempo 25, 50, 100, 250, atawa 500 parobahan mayor; mun anjeun muka kacana, anjeun bakal nempo jumlah luyu jeung préferénsi anjeun.

Anjeun bisa ngawaskeun parobahan panganyarna dina artikel-artikel Wikipédia maké asupan RSS ieu.