Wikipédia:Sub kaca

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Sub kaca nyaéta kaca anu ngandung "/" (garis miring) dina ngaran kacana. Ieu fitur téh teu disadiakeun dina rohangan ngaran utama, ku kituna artikel dina rohangan ngaran utama teu kawengku dina pedaran ieu.

Subkaca dianggap minangka subordinat tina kaca utamana jeung bakal miboga judul [[Artikel/Subkaca]]. Dimungkinkeun ogé pikeun nyieun subkaca tina hiji subkaca. Hiji ciri has tina subkaca nyaéta ayana tutumbu kana kaca utamana di bagian luhur éta subkaca.

Paréntah [[../]] ngahasilkeun [[<rohangan ngaran>"<ngaran kaca tanpa subkaca>]]. Conto dina kaca "Wikipédia:Variabel/Tes". paréntah [[../]] ngahasilkeun Wikipédia:Variabel (kalawan dibéré tutumbu sacara otomatis).