Wikipedia:Wikipédiawan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Wikipédia:Wikipédiawan)
Jump to navigation Jump to search

Wikipédiawan nyaéta jalma nu nulis jeung ngédit artikel keur Wikipédia. Pikeun sawala tambahan ngeunaan masarakat Wikipédia, tempo m:Wikipedians jeung Wikipédia:Saha & naha?.

Wikipédiawan di Wikipédia vérsi Inggris jumlahna geus leuwih ti 180,000 rekening pamaké, can kaasup kontributor nu teu daptar, sedengkeun Wikipédiawan Sunda nu kadaptar aya 19.992 rekening. Émbaran statistik nu leuwih mérélé bisa ditempo di kaca Wikipédia:Statistik.

Daptar alfabét[édit sumber]

  • Daptar pamaké nu mangrupa daptar otomatis; tapi, ku sabab hal téhnis, teu sadaya pamaké kadaptar.
  • Log pamaké anyar, mangga daptarkeun ngaran anjeun di kaca éta, katut widang garapan/interésna.

Tempo ogé[édit sumber]