Wikipédia basa Inggris

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Citakan:Wiki favicon English Wikipedia
Wikipedia-logo-v2-en.svg
The homepage of the English Wikipedia
Kaca tepas Wikipédia basa Inggis dina ngaramékeun parengna 5,000,000 artikel dina bulan Nopémber 2015
URLen.wikipedia.org
SloganThe free encyclopedia that anyone can edit.
Komérsial?No
RupaÉnsiklopédia internét
RégistrasiOpsional, tapina dianjurkeun pikeun aksés-aksés husus kayaning
  • ngédit kaca nu dikonci
  • nyieun kaca
  • ngunjal gambar
Lisénsi eusiCreative Commons Attribution/
Share-Alike
3.0
(most text also dual-licensed under GFDL)
Media licensing varies
Nu mibandaYayasan Wikimédia
Nu nyieunJimmy Wales, Larry Sanger[1]
Mimiti15 Januari 2001
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
  1. There is some controversy over who founded Wikipedia. Wales considers himself to be the sole founder of Wikipedia and has told the Boston Globe that "it's preposterous" to call Sanger the co-founder.[rujukan?] However, Sanger strongly contests that description. He was identified as a co-founder of Wikipedia as early as September 2001 and referred to himself as being founder as early as January 2002.[rujukan?]