Wikipedia:Keur lumangsung/14 Oktober 2006 (Saptu)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
14 Oktober 2006 (Saptu) édit jujutan awaskeuneun
  • Gubernur Afganistan ampir keuna bom nalika diserang waktu rék indit digawé. Hiji bom keuna kana mobil konvoi panghareupna. Gubernur lolos tina pati, tapi salah saurang kolégana tiwas. (detik)