Wikipedia:Keur lumangsung/26 Oktober 2006 (Kemis)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
26 Oktober 2006 (Kemis) édit jujutan awaskeuneun
  • ExxonMobil Corp., pausahaan minyak panggedéna di dunya, nyebutkeun yén pemasukan bersihna dina kuartal katilu naék jadi USD $10.5 miliar ti $9.92 miliar alatan naékna harga minyak atah. Ieu mangrupa diarikna kauntungan kuartal pangluhurna kadua keur pausahaan Amérika Sarikat. (Bloomberg)