Wikipedia:Takulan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Wikipedia:Shortcut)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takulan:

Takulan mangrupa jenis kaca alihan husus anu nyadiakeun tumbuwiki sacara gancang anu dimaksudkeun pikeun kaca proyék Wikipédia atawa bagianna, biasanna tina ngaranspasi Wikipédia. Ilahar ogé dina kaca panglawungan jeung kaca obrolan dina unggal artikel. Mun aya takulan kana hiji kaca atawa bagianna, éta téh sok dipidangkeun dina kacana hiji kotak informasi anu dijudulan Takulan:, sakumaha anu dipintonkeun di lebah luhur kaca ieu.

Takulan dijieun pikeun éféktivitas éditor. Ieu ngamungkinkeun pikeun nyieun takulan ka sakabéh kaca nu aya. [[Wikipedia:Kawijakan jeung palanggeran|Kagunaan takulan henteu dimaksudkeun pikeun numbukeun kaca kawijakan jeung palanggeran]].