Obrolan Wikipedia:Takulan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dupi kecap babal tos ditingali hartosna dina kamus basa Sunda kang Ucup? --ilhamkang (sawala) 20 Juli 2015 15.03 (UTC)

Atos kang, pami kecap pagawéanana mah mabal, leres kitu pan kang @Ilham.nurwansah?--Yusup_Ramdani  20 Juli 2015 15.06 (UTC)
OK. Mung ari raraosan mah kecap babal jarang pisan dianggo nya. Janten asa kirang dipikawanoh. Cobi kumaha saur kang Kandar?--ilhamkang (sawala) 20 Juli 2015 15.14 (UTC)
@Ilham.nurwansah Muhun pami kitu téa mah, da anu kaseringanna mah kecap Mabal nu dianggo téh. Kumaha atuh tah saéna? sateuacan tebih teuing ngéditna.--Yusup_Ramdani  20 Juli 2015 15.34 (UTC)
Babal teh naon maksudna? Upama maksudna 'shortcut', kumaha lamun make istilah 'tarabas'. Ari mabal mah apanan siga kuring baheula, indit ti imah make seragam sakola, tapi teu nepi ka sakolana mah da nyangsang di emol. Heheh... --kumincir (sawala) 22 Juli 2015 03.18 (UTC)
Rupina mah tiap wewengkon bénten larapanna nya kecap babal téh nya, :D. Oké kang, urang robih waé nya @Kumincir-Yusup_Ramdani  22 Juli 2015 04.24 (UTC)