Wikitravel

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wikitravel
Logo Wikitravel
URLhttp://www.wikitravel.com/
Komérsial?Heunteu
Rupapanduan wisata
RégistrasiOpsional
Nu mibandaWikitravel
Nu nyieunEvan Prodromou jeung Michele Ann Jenkins Prodromou

Wikitravel nyaéta hiji proyék pikeun nyieun hiji panduan wisata bébas nu lengkep ngeunaan tempat wisata di sakuliah dunya. Wikitravel dimimitian dina bulan Juli 2003. Proyék ieu ngagunakeun MediaWiki, nu dipaké ogé ku Wikipedia. Tapi, teu kawas Wikipedia, Wikitravel maké lisénsi Creative Commons jeung teu maké Lisénsi DOkuméntasi Bébas GNU.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]