Woody Harrelson

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Woody Harrelson
Harrelson, 2016
GumelarWoodrow Tracy Harrelson
23 Juli 1961 (1961-07-23) (yuswa 59)
Midland, Texas, A.S.
PadumukanMaui, Hawaii, A.S.
AtikanLebanon High School
Alma materUniversitas Hanover (B.A.)
Pagawéan
  • Aktor
Taun aktip1978–ayeuna
PasanganNancy Simon
(m. 1985; div. 1986)
Laura Louie
(m. 2008)
Anak3
KulawargaCharles Harrelson (bapa)
Brett Harrelson (sodara)

Woodrow Tracy "Woody" Harrelson (gumelar di Midland, Texas, Amerika Serikat, 23 Juli 1961; umur 59 taun) mangrupikeun aktor nasional ti Amérika Serikat anu meunang nominasi Academy Award. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1986.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan