YouTuber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Youtuber nyaéta anu ngajieun video terus diunggah dina media sosial anu ngarana Youtube. Youtube dipakéna kudu aya jaringan internet. Biasana anu narieun video téh geus baroga sponsor.

Sejarah[édit | édit sumber]

Youtube dijeun Jawed Karim pas anjeuna gawé di paypal[1]. Jawed Youtuber anu kahiji judul videona nyaéta me at the zoo. saenggeus videona loba nu nonton loba pisan anu ngajieun video sarupa bahkan leuwih alus.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Bagaimana Menggunakan Paypal - Paypal Indonesia". www.paypal.com (dalam id-ID). Diakses tanggal 2022-06-11. 
  2. Alexander, Julia. "YouTube created a FOMO viewing culture over the past 13 years". Polygon (dalam en-US). Diakses tanggal 2022-06-11.