Zul Jalal Wal Ikram

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Zul Jalal Wal Ikram nyaéta miboga harti anu maha luhur sarta maha berehan.[1]

Dalil[édit | édit sumber]

Q.S Ar-Rahman ayat :27[2]

وَيَبْقَىٰ وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلَالِ وَالْإِكْرَامِ

Panjelasan[édit | édit sumber]

tetep kekal dzat gusti anu maha suci nyéta dzat anu maha kawasa anu miboga sagala luhung anu berehan dina sagala kanikmatan.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]


  1. Azzaino, SE, H.S ZUARDIN (1988). Allah Dalam Seri Axiomatika Ilmiah Ilahiah Asma-Ul Husna. 
  2. a b "Tafsir Surat Ar-Rahman ayat 27 | Learn Quran Tafsir". tafsir.learn-quran.co (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2019-02-02.