1486

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1450-an 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an
Taun: 1483 1484 1485 - 1486 - 1487 1488 1489

Taun ka-1486 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png