1460-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-14 - Abad ka-15 - Abad ka-16
Dékade: 1430-an 1440-an 1450-an - 1460-an - 1470-an 1480-an 1490-an
Taun: 1460 1461 1462 1463 1464
1465 1466 1467 1468 1469
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1460-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1460 nepi ka taun 1469.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png