1494

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-14 - abad ka-15 - abad ka-16
Dékade: 1460-an 1470-an 1480-an 1490-an 1500-an 1510-an 1520-an
Taun: 1491 1492 1493 - 1494 - 1495 1496 1497

Taun ka-1494 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png