1540

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-15 - abad ka-16 - abad ka-17
Dékade: 1510-an 1520-an 1530-an 1540-an 1550-an 1560-an 1570-an
Taun: 1537 1538 1539 - 1540 - 1541 1542 1543

Taun ka-1540 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png