1570-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-15 - Abad ka-16 - Abad ka-17
Dékade: 1540-an 1550-an 1560-an - 1570-an - 1580-an 1590-an 1600-an
Taun: 1570 1571 1572 1573 1574
1575 1576 1577 1578 1579
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1570-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1570 nepi ka taun 1579.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png