1813

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1780-an 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an 1840-an
Taun: 1810 1811 1812 - 1813 - 1814 1815 1816

Taun ka-1813 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

nugelo

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png