1819

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1780-an 1790-an 1800-an 1810-an 1820-an 1830-an 1840-an
Taun: 1816 1817 1818 - 1819 - 1820 1821 1822

Taun ka-1819 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png