8

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 20-an SM  10-an SM  0-an SM  - 0-an -  10-an  20-an  30-an
Taun: 5     6    7    - 8 -  9  10  11

Taun ka-8 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png