Antonim

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Antonim (asalna ti basa Yunani anti ("lawan") sarta onoma ("ngaran") nyaéta hiji istilah linguistik anu ngarujuk kana papasangan kecap anu lalawanan hartina (lawan kecap). Conto: panas nyaéta antonim tiis.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]